Reviews

Lynn "Fijne diëtiste! Heeft echt oog voor je en is bezig met wat je nodig hebt en geeft daar de goede hulp bij! Dankzij haar hulp heb een veel gezondere relatie met eten gekregen en zit ik een stuk beter in m’n vel :)"

 

Bram ''Stephanie is een prettige personal trainer die perfect het fysieke combineert met de psyche. Door haar persoonlijke benadering voelde ik mij snel op mijn gemak. Ze heeft mij geholpen om een goede balans te vinden en fitter en gezonder te leven.'' 

 

Anne "Stephanie is een uitstekende en zeer bekwame personal trainer, die geweldige begeleiding geeft op het gebied van gezonder en fitter worden. Niet alleen heeft ze me geholpen om op mijn eigen tempo weer te gaan sporten na jaren van gezondheidsproblemen, ze hielp me ook om weer plezier te krijgen in bewegen. Er was altijd plek om mijn onzekerheden en worsteling met perfectionisme te bespreken. Ik ben Stephanie erg dankbaar, en zou iedereen die wil gaan sporten aanraden om bij haar aan te kloppen.''

 

Pien "De eerste keer dat ik naar Stephanie ging had ik zo mijn twijfels of ze mij wel zou kunnen helpen, maar al snel werden deze twijfels weggenomen door haar open en vrolijke persoonlijkheid. Wat ik bij Stephanie heel goed vind is dat ze echt kijkt naar hoe je bent als persoon en je vanuit daar probeert te helpen. Samen met Stephanie ben ik erachter gekomen dat k last had van veel voedingsregels en stapje voor stapje zijn we die samen gaan uitdagen. Stephanie heeft me erg geholpen in de eerste stapjes om aan mezelf te gaan werken en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Ze is eerlijk over voeding en heeft begrip voor je situatie. Kortom een heel behulpzame diëtist met verstand van zaken."

 

Linda "Ik wilde strakker worden. Ik had zelf van alles geprobeerd maar ik bleef op hetzelfde gewicht. Daarnaast heb ik veel voedingsallergieën waardoor ik weinig variatie in mijn voedingspatroon had en veel lichamelijke klachten ondervond.

Stephanie is een enthousiaste vrolijke vrouw, die kijkt naar jou als persoon.

Ze levert maatwerk waar je voor een langere tijd iets aan hebt. Ze heeft mij geleerd om mijn leefstijl om te gooien, met simpele aanpassingen. Ik eet regelmatiger, gezonder en sport twee tot drie keer per week. Lekker thuis, op momenten die mij uitkomen. Voor mij was het ideaal om na mijn zwangerschap weer op mijn oude energie niveau te komen en een strakker figuur te krijgen dan voor mijn zwangerschap. Kortom ik ben hartstikke blij dat ik Stephanie heb leren kennen."

 

Saar "Begin augustus 2020 ben ik begonnen met de personal trainingssessies bij Stephanie. Sindsdien ben ik gegroeid in mijn fysieke, maar ook mentale welbevinden. Het heeft mij veel opgeleverd op het gebied van gezond sporten (bijv. houding gedurende het sporten, welke oefeningen geschikt zijn voor spiergroepen etc.), gebalanceerd eten en mentale welzijn.  

Stephanie is een geduldige, vriendelijke en enthousiaste trainer. Elke training is een feestje waarin hard gewerkt wordt, maar ook zeker ruimte is om te kletsen en eventueel te praten over onderwerpen die je op dat moment dwarszitten.  

Ik ervaar Stephanies begeleiding in het sporten en in de voeding als ontzettend fijn!"

 

Marieke "Door personal training en coaching heb ik flink resultaat behaald. De reden is dat ik nu een andere kijk en aanpak heb. Bij deze leefstijl voel ik me beter waardoor ik het vol kan houden."